Kulinarne doświadczenie, kreatywność i fascynacja nowoczesną kuchnią polską skłoniły nas do stworzenia restauracji Ferment Praski w duchu neo bistro. Bazujemy na polskich produktach sezonowych i łączymy je ze smakami i technikami gotowania z różnych zakątków świata tworząc formułę „twist”. O intrygujący smak potraw dba Szef kuchni Piotr Ziemiowski, który swoje pasje zawodowe – poza Polską – realizował również w USA, Francji, Wielkiej Brytanii i Norwegii. Jego międzynarodowe doświadczenie w połączeniu z nowoczesną kuchnią polską zapewni Wam niezapomniane doznania kulinarne.
Do zobaczenia
Menu dostępne już wkrótce
Plac Konesera 10A
03-736 Warszawa
email: kontakt@fermentpraski.pl
telefon: +48 785 873 848
Przyjdź na śniadanie, lunch lub kolację.
*Rezerwacje przyjmujemy pod numerem telefonu:
+48 607 710 209
**Rezerwacje przyjmujemy po planowanym otwarciu lokalu w drugiej połowie września ;)
Plac Konesera 10A
03-736 Warszawa
email: kontakt@fermentpraski.pl
telefon: +48 785 873 848
Zapraszamy
Plac Konesera 10A
03-736 Warszawa
email: kontakt@fermentpraski.pl
telefon: +48 785 873 848
Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszych usług cateringowych.
Z miłą chęcią stworzymy dla Was indywidualne menu.
Doświadczenie oraz kreatywność naszego Zespołu pozwoli zadbać o każdy szczegół organizowanej dla Was „domówki” bądź biznesowego spotkania.
Plac Konesera 10A
03-736 Warszawa
email: kontakt@fermentpraski.pl
telefon: +48 785 873 848
Dołącz do naszej społeczności
ZNAJDŹ NAS W CENTRUM PRASKIM KONESER (PRAGA – PÓŁNOC)
Godziny otwarcia:
Poniedziałek – Piątek 9:00 – 21:00
Sobota i Niedziela 10:00 – 22:00
Dołącz do nas :)
Jeśli szukasz pracy w wyjątkowym miejscu i zespole, skontaktuj się z nami
email: p.ziemiowski@gmail.com
telefon: +48 607 686 072
Plac Konesera 10A
03-736 Warszawa
email: kontakt@fermentpraski.pl
telefon: +48 785 873 848