O NAS

Kulinarne doświadczenie, kreatywność i fascynacja nowoczesną kuchnią polską skłoniły nas do stworzenia restauracji Ferment Praski w duchu neo bistro. Bazujemy na polskich produktach sezonowych i łączymy je ze smakami i technikami gotowania z różnych zakątków świata tworząc formułę „twist”. O intrygujący smak potraw dba Szef kuchni Piotr Ziemiowski, który swoje pasje zawodowe – poza Polską – realizował również w USA, Francji, Wielkiej Brytanii i Norwegii. Jego międzynarodowe doświadczenie w połączeniu z nowoczesną kuchnią polską zapewni Wam niezapomniane doznania kulinarne.

Do zobaczenia

MENU

Menu dostępne już wkrótce



Plac Konesera 10A
03-736 Warszawa
email: kontakt@fermentpraski.pl
telefon: +48 785 873 848

REZERWACJA

Przyjdź na śniadanie, lunch lub kolację.

*Rezerwacje przyjmujemy pod numerem telefonu:
+48 607 710 209

**Rezerwacje przyjmujemy po planowanym otwarciu lokalu w drugiej połowie września ;)



Plac Konesera 10A
03-736 Warszawa
email: kontakt@fermentpraski.pl
telefon: +48 785 873 848

AKTUALNOŚCI

Warszawski Festiwal Konesera

29.09 - 30.09

Zapraszamy



Plac Konesera 10A
03-736 Warszawa
email: kontakt@fermentpraski.pl
telefon: +48 785 873 848

CATERING

Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszych usług cateringowych.
Z miłą chęcią stworzymy dla Was indywidualne menu.
Doświadczenie oraz kreatywność naszego Zespołu pozwoli zadbać o każdy szczegół organizowanej dla Was „domówki” bądź biznesowego spotkania.



Plac Konesera 10A
03-736 Warszawa
email: kontakt@fermentpraski.pl
telefon: +48 785 873 848

KONTAKT

Dołącz do naszej społeczności


ZNAJDŹ NAS W CENTRUM PRASKIM KONESER (PRAGA – PÓŁNOC)


Godziny otwarcia:
Poniedziałek – Piątek 9:00 – 21:00
Sobota i Niedziela 10:00 – 22:00


Dołącz do nas :)
Jeśli szukasz pracy w wyjątkowym miejscu i zespole, skontaktuj się z nami
email: p.ziemiowski@gmail.com
telefon: +48 607 686 072



Plac Konesera 10A
03-736 Warszawa
email: kontakt@fermentpraski.pl
telefon: +48 785 873 848